7 Metode de tortura care iti vor face pielea de gaina

Pe vremuri, pedepsele erau putin mai aspre pentru cei care incalcau legile sau pentru cei care detineau informatii pretioase pe care nu vroiau sa le divulge decat in zilele noastre.a

Puteti vedea, mai jos, 7 din cele mai groaznice metode de tortura.

 

1. Paianjenul de fier (Iron Spider) 

paianjenul_de_fier

Paianjenul de fier era un instrument de tortura din fier, de obicei incins, folosit in special in anumite regiuni ale Germaniei si Frantei, pana in secolul XIX. Instrumentul era folosit, in special, pe femei acuzate de adulter sau avort. Paianjenul era prins de un perete si avea patru tepuse care se fixau pe sanii femeilor. Ulterior, victima era impinsa de langa perete si i se smulgeau sanii.

In cazul in care nu mureau, femeile ramaneau desfigurate.

 

2. Scaunul lui Iuda 

Judas_chair

Scaunul lui Iuda era un instrument de tortura utilizat in Evul Mediu. Acest “scaun” era de fapt o piramida de metal sau de lemn. Victima era dezbracata, legata cu funii si suspendata deasupra instrumentului. Ulterior, era lasata gradual in jos, iar piramida ii penetra anusul sau vaginul. De obicei, victimei i se atarnau greutati de picioare pentru a face procesul si mai dureros.

Acest tip de tortura dura de la cateva ore pana la cateva zile, iar daca victima nu murea in timpul torturii, murea in scurt timp din cauza infectiilor.

 

3. Taurul de metal (Sicilian Bull)

Brazen-Bull

Taurul de metal a fost inventat in Grecia Antica. Acest instrument consta intr-un taur facut din metal care avea o portita in partea dorsala sau laterala si orificii in dreptul narilor.

Victimele erau bagate inauntrul taurului, iar sub el se facea foc. Practic, victima se prajea exact ca in cuptor si ca sa fie si mai groaznic procesul, pe narile taurului iesea fum de carne arsa.

 

4. Fecioara de fier 

Iron_Maiden

Fecioara de fier(Iron Maiden) era o cusca de metal, in forma de femeie, dotata in interior cu multe lame dispuse in asa fel incat victima sa nu moara pe loc. Moartea putea interveni chiar si dupa doua zile, deoarece lamele penetrau membrele, abdomenul, pieptul si ochii victimei.

Prima data a fost folosita in anul 1515 pe un falsificator de monede.

 

5. Ghetele

boot

Aceasta metoda de tortura a fost inventata in Evul Mediu si era folosita impotriva raului demonic. Condamnatul era asezat pe o masa, iar picioarele erau invelite in pene de lemn si lovite cu un ciocan mare. Astfel, oasele se zdrobeau si ieseau prin piele.

In cazul in care victima supravietuia, nu rezista mai mult de cateva zile deoarece i se blocau arterele cu os si maduva osoasa.

 

6. Sicriul 

coffin

Sicriul, ca instrument de tortura, era o cusca de metal foarte ingusta, in forma de om. Cusca era atarnata de un copac sau o spanzuratoare, iar condamnatul era umilit si lasat acolo pana cand murea si ii mancau pasarile lesul.

 

7. Fierastraul

saw

Fierastraul era o metoda de tortura foarte sadica, in care victima era atarnata cu capul in jos si era taiata pe lung, incepand dintre picioare. Pozitia victimei cu capul in jos era speciala pentru ca sangele sa i se scurga spre cap in timp ce aceasta era constienta.

De obicei, calaii taiau condamnatii pana cand ramaneau doar doua bucati de om.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>