Syko Sam – un criminal mai special

sam-mccroskey

Richard McCroskey, are acum 25 de ani si locuia in Castro Valley, California, impreuna cu tatal si sora sa. A mostenit dragostea fata de trupe ca Insane Clown Pose, Metallica si Primus de la tatal sau. In liceu, McCroskey a fost tachinat si hartuit pentru ca era gras si avea parul roscat. De aceea, a devenit un singuratic. Desi sora sa l-a descris ca pe o persoana calma si cumsecade, el avea pe pagina de Myspace melodii scrise de el, sub numele de Syko Sam, horrorcore, cu versuri violente si teme precum mutilarea sau crima.

McCroskey isi facuse o iubita pe internet (Emma Neiderbrock) si pe 6 septembrie a calatorit pana in Virginia sa se vada cu ea.

Pana acum nu e nimic special… doar ca acest tip, era psihopat si s-a gandit sa isi puna in aplicare versurile din melodiile sale. Asa ca pe 17 septembrie 2009, patru cadavre au fost descoperite in casa Debrei Kelley, mama Emmei Neiderbrock.

Cu cateva zile inainte de crime, McCrockey a fost la un concert horrorcore, in Michigan, impreuna cu Emma si o prietena de-a ei, Melanie Wells. Relatia celor doi se cam stricase, iar Richard s-a enervat. In noaptea de 14 septembrie, a baut bere, a fumat marijuana si cel mai probabil a luat si niste pastile, inainte sa le atace pe cele 3 femei care erau in casa (Emma Neiderbrock, Melanie Wells si Debra Kelley). Le-a omorat pe fiecare in jurul orei 3.00 am. Prima victima a fost Melanie, care dormea pe o canapea la primul etaj, apoi Debra si la final Emma. Crimele au fost toate savarsite cu mai multe lovituri de satar. Mark Niederbrock(tatal Emmei) a fost omorat cu acelasi satar pe 17 septembrie, in jurul orei 5.00 pm, cand s-a intors acasa.

Inainte sa sa fie descoperite crimele, mama lui Melanie Wells a sunat la politie pentru ca nu dadea de fiica ei. De fiecare data cand a sunat la familia Emmei, a raspuns McCroskey la telefon si i-a zis ca nu poate vorbi cu fiica ei din diverse motive.

Politia s-a dus sa verifice daca Melanie era in casa prietenei sale, iar Richard le-a deschis si le-a zis ca fetele sunt plecate la film. Politistii au plecat, dar au revenit dupa ce mama lui Melanie a sunat din nou sa reclame disparitia fetei si au descoperit cadavrele.

Mc Croskey deja plecase cu masina tatalui Emmei, dar a sunat sa isi marturiseasca crimele. Au reusit sa il gaseasca pe 18 septembrie in aeroportul din Richmond, dormind, asteptand sa plece inapoi in California.

Va las sa ascultati una din piesele lui minunate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>