Top 5 cele mai ciudate dorinte inainte de moarte

Avem cu totii un lucru in comun: moartea. Da, oricat ati incerca sa va credeti nemuritori, nu sunteti… Ce ne deosebeste legat de moarte este faptul ca fiecare are propriile ultime dorinte.

Mai jos veti un top 5 al celor mai dubioase cerinte inainte de moarte. Have fun!

1. Frederic Baur (decedat in 2008)

In anii ’60, Baur a inventat tubul Pringles deoarece nu suporta faptul ca chipsurile stateau imprastiate in pungi asa… aiurea.

Mai ciudat decat problema lui cu dezorganizarea chipsurilor a fost ca si-a dorit ca atunci cand moare, ramasitele sale sa ajunga intr-un tub de Pringles.

fredric-baur

2. Harry Houdini (decedat in 1926)

Marele iluzionist Houdini avea, printre altele, o mare pasiune pentru spiritsim. Asadar, ultima sa dorinta a fost ca sotia lui sa organizeze anual o sedinta de spiritism. I-a lasat chiar si 10 cuvinte la intamplare pe care sa le invoce in convorbirile lor de dupa moarte. Sotia s-a tinut de promisiune insa, desi 10 ani la rand a facut astfel de sedinte, Houdini nu i s-a aratat.

houdini

 

3. T. M. Zink (decedat in 1930)

Zink, un avocat din Iowa, a avut ca ultima dorinta construirea unei biblioteci in care sa nu aiba acces femeile si sa nu existe nici macar carti scrise de femei.

In acest scop, el a depus anual la banca 50.000 de dolari timp de 75 de ani.

TM-Zink

 

 

4. Mark Gruenwald (decedat in 1996)

Mark Gruenwald a fost scriitor si editor la Marvel Comics si este cunoscut, mai ales, pentru lucrarea sa Captain America.

Care a fost ultima lui dorinta?  Nimic deosebit, poate doar faptul ca a vrut sa ajunga in revista la propriu. Practic, ramasitele lui au fost amestecate cu cerneala si folosite pentru a imprima Squadron Supreme.

ss1

 

5. Napoleon Bonaparte (decedat in 1821)

Ultima dorinta a lui Napoleon a fost ca parul sau sa fie impartit prietenilor. Stiu, este scarbos dar, astfel a ajutat ulterior sa fie descoperit motivul mortii sale.

Recent, s-a facut o analiza a firelor lui de par si s-a aflat ca a fost otravit cu arsenic. 

napoleon

Bonus!

Un proprietar al unei firme de pompe funebre a facut o lista cu cele mai ciudate dorinte ale celor pe care i-a ingropat. Printre altele, un barbat a vrut ca sicriul sau sa fie captusit cu bancnote ca sa poata lua cu el pe lumea cealalta o parte din avere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>